Login
Angebotsliste
Warenkorb

Bureaustoelen

Meerkantoor, uw partner voor bureau- en kantoorstoelen!


 
Goed zitten is belangrijk, zeker op de werkvloer. Het zorgt ervoor dat je minder snel fysieke klachten krijgt en dat je langer met plezier kunt werken. Interstuhl produceert meubelen van een hoog niveau design in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en architecten. Interstuhl. I follow. Als "ster dealer" van Interstuhl kunnen wij u het complete Interstuhl assortiment bieden, tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van uw bureaustoel(en)!


Wij voeren drie merken uit de Interstuhl-lijn. De eerste is Interstuhl zelf, het innovatieve, duurzame A-merk bureaustoelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Dit is samengevat in ‘Enjoy seating performance’ en gebaseerd op haar drie kernwaarden efficiency, esthetiek en engineering. 

  • Efficiency: Interstuhl streeft er altijd naar om meer te bereiken met minder. Ze heeft respect voor mens & milieu en handelt op een hele duurzame manier.
  • Esthetiek: ‘Interstuhl esthetiek’ is meer dan alleen een prachtig design. Het zitcomfort prikkelt de zintuigen en geeft een eigen invulling aan ‘zitbeleving’.
  • Engineering: Interstuhl combineert technische verfijning met innovatie, slimme oplossingen en een compromisloze toewijding aan kwaliteit (10 jaar garantie!).

Naast Interstuhl leveren we de Prosedia stoelen lijn. Speciaal voor thuiswerkplekken en kleinere kantoren. Prosedia biedt een zeer breed assortiment, een snelle levertijd en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Interstuhl heeft speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt een collectie laten ontwikkelen: Se7en, met maar liefst 5 jaar garantie.


De derde stoelenlijn is Bimos, de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen van Europa. Door specifieke ergonomie, fraai design en duurzame materialen & processen, maken ze het (werk)leven van medewerkers in fabrieken en laboratoria al meer dan 50 jaar elke dag een beetje beter. Uit alles wat Bimos doet, blijkt gedrevenheid; ze zoeken net zo lang tot ze dé oplossing hebben die bij de klant past. Met hun uitgebreide productportfolio en flexibele aanpassingsmogelijkheden, realiseren ze voor iedere functie-eis de beste zitoplossing (inclusief bijbehorende certificaten).

                       
  
Meer dan 140 jaar ervaring zegt genoeg! Sedus is een vooraanstaande Duitse fabrikant van ergonomische bureaustoelenstoelen. De producten van Sedus zijn in opdracht volledig samen te stellen naar wens. Een groot aantal optische en technische varianten zijn te combineren binnen het ontwerpproces van het Sedus kantoormeubilair.
 

 
Naast de bureaustoelen van Interstuhl en Sedus voeren wij ook een eigen huismerk bureaustoel. Deze bureaustoelen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een snelle levertijd. Al onze stoelen voldoen aan de Europese normeringen en een aantal stoelen voldoet tevens aan de Nederlandse richtlijn, de NPR 1813.


Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen