Login
Angebotsliste
Warenkorb

Meubilair

Meerkantoor, uw kantoorinrichter!!

Als professionele totaalinrichter heeft Meerkantoor uit Lisse de expertise en het inzicht uw specifieke wensen om te zetten in een unieke werkomgeving. Onze samenwerking staat garant voor een ware metamorfose van uw kantoor. Onze betrokkenheid herkent u in onze voorstellen. U staat daarbij centraal, wij realiseren omgevingen die optimaal aansluiten bij uw bouwkundige omgeving en waarin de door u beoogde sfeer herkenbaar wordt weergegeven.


Een goed ingericht kantoor motiveert en stimuleert. Als onafhankelijk dealer van diverse topmerken zoals o.a. Rovo, Interstuhl, Sedus, Swan-Products, Senator, Allermuir, Cascando, Deberenn, Sitland, OFFISIT, OFFICITY, Quadrifoglio, Triumph, Karboxx, Score, WINI kunnen wij elke inrichtings-wens vervullen. Samen met onze eigen Meerkantoor Huislijn hebben we voor ieder budget en voor iedere ruimte een passende oplossing. De volledige inrichting van uw kantoor, zorginstelling of school wordt afgestemd op het werkproces, de beschikbare ruimte en natuurlijk uw wensen. Ons uitgangspunt is dat u en uw medewerkers zich thuis voelen en elkaar inspireren; het gevoel te werken in een kantoorinrichting die aan al uw eisen voldoet, waarin u zich goed voelt. 


Design, expertise, service en kwaliteit zijn bij Meerkantoor vanzelfsprekend. Onze collectie hoogwaardige kantoormeubelen is met veel zorg en ervaring samengesteld. De mensen van Meerkantoor adviseren, creëren en realiseren de complete inrichting van uw kantoorpand, zorginstelling of school. Onze projectmatige aanpak staat garant voor een zorgeloze overstap naar een moderne en functionele ruimte. 


Kortom, Meerkantoor wil gewoon de beste leverancier van uw kantoorinrichting zijn! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek!

Bekijk hier onze catalogus en sfeerboek

Partners van Meerkantoor


ROVO Benelux 
- ROVO Benelux is een fabrikant van bureaustoelen, krukken en ontvangststoelen voor de zakelijke markt. De stoelen van ROVO kenmerken zich door een modern en tijdloos design, ergonomisch zitcomfort en goede functionaliteit. De modellen van ROVO voldoen aan de huidige ARBO en NEN normeringen, zoals NEN/EN 1335.

Interstuhl
- Goed zitten is belangrijk, zeker op de werkvloer. Het zorgt ervoor dat u minder snel fysieke klachten krijgt en dat u langer met plezier kunt werken. Interstuhl produceert meubelen van een hoog niveau design in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en architecten. Als "ster dealer" van Interstuhl kan Meerkantoor u het complete Interstuhl assortiment bieden, tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van uw bureaustoel(en)!

Sedus
- Meer dan 140 jaar ervaring zegt genoeg! Sedus is een vooraanstaande Duitse fabrikant van modulair kantoormeubilair en ergonomische stoelen. De producten van Sedus zijn in opdracht volledig samen te stellen naar wens. Een groot aantal optische en technische varianten zijn te combineren binnen het ontwerpproces van Sedus kantoormeubilair. Het productassortiment van Sedus strekt zich uit van bureau- en kastsystemen via zitmeubilair en conferentiemeubilair tot projectmeubilair voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Swan Products - De totaalleverancier van veelzijdig kantoormeubilair, geschikt voor ieder kantoor! Van werkplek tot vergaderkamer, van akoestische oplossing tot schuifdeurkasten. Een compleet assortiment meubilair van verschillende Europese topmerken onder één dak! Klik hier voor de online bladercatalogus

Deberenn - De collectie zitplaatsen van atelier Deberenn beantwoord op comfortabele wijze aan de grote vraag van allerlei opdrachtprojecten door verschillende oplossingen aan te bieden die worden gekenmerkt door innovatief comfort, ergonomie, gezondheid, ontwerp en materialen. Aan de behoefte aan zitplaatsen in objectruimten kan met het brede aanbod gemakkelijk worden voldaan. Het is de perfecte oplossing voor kantoorruimten, hotels, ziekenhuizen of loungegedeelten.

WINI - Wini is een familibedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardig kantoormeubilair voor een brede inrichtingsbehoefte. Met flexibele en modulaire systemen laten WINI meubelen zich probleemloos aanpassen aan alle werkprocessen binnen elk kantoor. WINI is dan ook zeer geliefd bij facilitaire managers! Naast maximale functionaliteit zijn ook hoog design, kwaliteit en duurzaamheid de karakteristieke kenmerken van alle WINI producten.

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen