Accedere
Elenco delle quotazioni
Carrello
Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
65,95 71,89 IVA inclusa
Inviami un'offertaAggiungere alla lista dei desideri
Boeken en licenties 5 werkdagen levertijd
Condividi tramite WhatsApp
 
Aggiungi ai preferiti
  • Descrizione dell'articolo e specifiche
  • Documenti
  • Domande frequenti

Codice a barre

Descrizione dell'articolo

  • In deel I worden de basisvaardigheden behandeld. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen luistervaardigheden, zendervaardigheden en regulerende vaardigheden;
  • In deel II komen verschillende soorten tweegesprekken aan bod, zoals interviews, selectie-, sollicitatie-, functionerings-, begeleidings-, loopbaan,- advies-, verkoop- en slechtnieuwsgesprekken;
  • Deel III is gewijd aan groepsgesprekken en behandelt onderwerpen als vergaderen, besluitvorming, conflicthantering, onderhandelen en presenteren.

Om de modulaire opzet van het leermateriaal te vergroten wordt elk hoofdstuk met opdrachten afgesloten. Daarnaast is de online ondersteuning uitgebreid.

In deze nieuwe, zevende editie zijn de personages die werkzaam zijn in de fictieve organisatie Emprimee B.V. meer in overeenstemming gebracht met de huidige personeelssamenstelling in een dergelijke organisatie. Zo zijn er in de praktijkvoorbeelden meer vrouwen in leidinggevende posities en zijn er meer personen met een verschillende culturele achtergrond.

Doelgroep

Gesprekken in organisaties is geschreven voor hbo- en wo-opleidingen die in hun curriculum aandacht besteden aan communicatieve vaardigheden en gespreksmodellen. Aankomende professionals leren tijdens hun studie om projectteams voor te zitten, mensen te motiveren, lastige gesprekken te voeren, taken te delegeren en overzicht te houden.

Specifiche

VerschijningsvormBoek
Verschijningsjaar2022
Druk7
MarchioNoordhoff
CategoriaTaal en communicatie
Codice EAN9789001299880
Codice articolo9789001299880
ConfezioneStuk

Fare una domanda su questo articolo

Carrello

Elenco delle quotazioni

Cancella filtri

Filtro

Annulla
Conferma