Login
Angebotsliste
Warenkorb

Basis Beeldende Begrippen Online BOERMANS, BERT

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
7,34 Exkl. MwSt zzgl. Versandkosten 8,00 Inkl. MwSt
Angebot anfragenAuf den Wunschzettel
Contactgegevens
Boeken en licenties
Teilen mit WhatsApp
 
Zu Favoriten hinzufügen
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Artikel Beschreibung & Spezifikationen
  • Dokumente
  • Stellen Sie eine Frage

Barcode

Artikel Beschreibung

In Basis Beeldende Begrippen - Online vinden leerlingen alle voor hen relevante begrippen op het gebied van beeldende kunst en vormgeving. Basis Beeldende Begrippen - Online kan op diverse manieren worden ingezet, afhankelijk van het jaarprogramma en de te maken opdrachten. De docent kan zelf de termen en begrippen kiezen die aansluiten bij de praktische opdrachten van de leerlingen. Als je theoretische kennis wilt testen, is Basis Beeldende Begrippen - Toetsen een goede aanvulling op deze uitgave.
De begrippen worden ondersteund door passend beeldmateriaal. Omdat de uitgave niet gebonden is aan een maximale grootte zijn er meer en grotere afbeeldingen in deze online-uitgave te vinden dan in het papieren boek. Ook zijn er videofragmenten in deze online-uitgave opgenomen.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

De uitgave kan platformonafhankelijk geraadpleegd worden in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones.

Spezifikationen

VerschijningsvormLicentie
MarkeLambo
KategorieGeschiedenis
GTIN9789460621208
Artikelnummer9789460621208
VerpackungStuk

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen