Login
Angebotsliste
Warenkorb

Muziek meester! 5e druk + voucher Verschijningsdatum eind juni 2024

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
Pro Stuk
59,17 Exkl. MwSt zzgl. Versandkosten 64,50 Inkl. MwSt
Angebot anfragenAuf den Wunschzettel
Contactgegevens
Product met levertijd
Teilen mit WhatsApp
 
Zu Favoriten hinzufügen
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Artikel Beschreibung & Spezifikationen
  • Dokumente
  • Stellen Sie eine Frage

Barcode

Artikel Beschreibung

De 5e editie van Muziek Meester! maakt studenten op een toegankelijke manier enthousiast voor muziekonderwijs voor alle leeftijden. In de thematische opzet duiken studenten vanuit hun eigen belevingswereld dieper in wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. De website biedt nieuwe stagelessen, audiofragmenten en videolessen uit de schoolpraktijk. Volledig geënt op de kennisbasis Muziek ‘Een goede basis’ (Meijerink, 2012).

Voor gebruikers: Het liedje op pagina 41 hebben wij aangepast naar de tijdsgeest van nu. Download en print de pdf en plak het op de juiste pagina's. Muziek Meester in het kort Dekkend voor alle doelen uit de kennisbasis Muziek (Meijerink) Aansprekende thematische indeling, vanuit verschillende perspectieven 11 prikkelende hoofdstukken waarmee studenten hun basis-, vocale, (beperkte) instrumentale en luistervaardigheden kunnen ontwikkelen. Speciale aandacht voor Thematisch werken en verschil tussen jonge en oudere kinderen Uitgebreid trefwoordenregister Gebruiksvriendelijke, actuele en complete website Thematische opzet De thematische indeling is gelijk aan de kennisbasis, in zowel het kennis- als het profieldeel. In ieder hoofdstuk wordt per paragraaf het muziekonderwijs vanuit een ander perspectief bekeken: van het perspectief van de student zelf naar de vakdidactiek. Alle hoofdstukken hebben een gelijke opbouw: Inleiding: openingsles met een inleiding op het thema, waarbij leefwereld van de student wordt gekoppeld aan zijn toekomstige werkveld. Maatschappelijke context: snappen waarom het thema relevant is, vanuit een maatschappelijk, pedagogisch of cultureel perspectief. Jonge kind/oudere kind: gericht op het verschil tussen jonge en oudere kinderen. Uitwerking: een didactische, pedagogische of muziektheoretische uitwerking van de thematiek. Leiding geven: afronding van het thema, specifiek gericht op de taken van de leerkracht. De auteurs van Muziek Meester vormen met z’n drieën de ‘Meesters in Muziek’ Naast Muziek Meester ontwikkelden zij onder andere Eigen-wijs, Kleuter-wijs en Moet je doen – muziek voor de basisschool (versie 2007). 

Voor gebruikers De website bevat alle ondersteunende materialen waarnaar wordt verwezen in de 3de en 4de editie van het boek: audiofragmenten videolessen, opgedeeld in videofragmenten stagelessen meesterwerkopdrachten een instrumentendatabase de assessmenttool links naar interessante sites Toegang materiaal Om toegang tot het lesmateriaal te krijgen, moet je eerst inloggen door rechts bovenin op ‘Digitale lesomgeving’ te klikken. Als HO-docent of -student kun je inloggen met jouw eigen SURF-federatie account. Vervolgens kun je de activeringscode invullen die op de voucher staat die in het boek is gestoken of toegang kopen. De code is eenmalig te gebruiken en geeft je één jaar toegang. Activeringsode Als je geen activeringscode hebt of als deze al een keer is gebruikt, kun je – na aanmelding – direct online de toegang kopen. Problemen met inloggen via SURFnet? Kies dan op de loginpagina voor 'Rechtstreeks bij ThiemeMeulenhoff', maak eenmalig een account aan en log in met de activeringscode op de voucher. Docent- en studentlicenties bestellen Werk je met Muziek Meester en wil je gebruikmaken van het online materiaal van Muziek Meester? Bestel dan direct een licentie voor het digitale lesmateriaal.
 

Spezifikationen

VerschijningsvormLeerboek
MarkeThiemeMeulenhoff
KategorieKunstvakken
GTIN9789006781083
Artikelnummer9789006781083
VerpackungStuk

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen