Connecter
Liste de devis
Panier

Plant, dier en (groene) leefomgeving A | combipakket

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
41,24 44,95 Incl. TVA
Demande de devisAjouter à la liste de souhaits
Contactgegevens
Boeken en licenties
Partager via WhatsApp
 
Ajouter aux favoris
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Description du produit et spécifications
  • Documents
  • Poser une question

Code à barre

Description du produit

De assistent natuurlijke (leef)omgeving werkt zowel in de openbare ruimte, bij particulieren als bedrijven. Hij werkt in de primaire sector op een arbeidsintensief bedrijf in de teelt van gewassen, de verzorging van dieren of bij een dienstverlenend bedrijf in de groene ruimte. Hij heeft in zijn werk te maken met de zorg voor (levende) producten in een natuurlijke (leef)omgeving, die kwetsbaar zijn en soms bederfelijk. Hij heeft contact met leveranciers, chauffeurs en klanten en kan met hen op correcte wijze omgaan. Hij toont inzet en werkt zorgvuldig met aandacht voor zijn product. Hij stelt zich collegiaal op, is hij bereid tot samenwerking met collega’s en accepteert opdrachten.

 

Thema 1

Thema 1 Verzorgt en onderhoudt de natuurlijke (leef)omgeving en of het product

In dit thema wordt Werkproces 1 behandeld, waarbij de aandacht uitgaat naar de groene ruimte. Thema 4 behandelt hetzelfde werkproces, met de nadruk op de verzorging van dieren.

 

P8-K1-W1
Verzorgt en onderhoudt de natuurlijke (leef)omgeving en/of het natuurlijke product


De assistent (natuurlijke) leefomgeving assisteert bij de verzorging van het gewas en/of het dier en/of de leefomgeving/-leefruimte. Hij assisteert bij de dagelijkse werkzaamheden, afhankelijk van de context, zoals planten, voeren of aanleggen van beplanting. Ook assisteert hij bij het onderhouden van de leefomgeving van de producten zoals het verwijderen van onkruid, het schoonhouden van de leefruimte of het opruimen van snoeiafval.

 

Thema 2

Thema 2 Onderhoudt materiaal, middelen en omgeving

 

 

P8-K1-W2

Onderhoudt materiaal, middelen en omgeving


De assistent (natuurlijke) leefomgeving verzorgt en onderhoudt materialen, middelen en zijn omgeving. Hij maakt materialen, gereedschappen en apparatuur schoon en ruimt ze op. Hij scheidt het afval en maakt werkruimtes en zijn omgeving schoon. Als hij gebreken ziet of problemen ervaart, meldt hij deze. Als hij daartoe opdracht krijgt, voert hij klein onderhoud uit, zoals het recht leggen van een tegel, het vervangen van een rotte plank of een lamp.


Een combipakket is één boek en licentie. Met de licentie krijgt je leerling toegang tot deze titel in onze digitale leeromgeving. 

Spécifications

VerschijningsvormBoek + licentie
LesmethodeStruX
MarqueBoom Beroepsonderwijs
CatégorieMens en Maatschappij
Code EAN9789037260113
Code produit9789037260113
EmballageStuk

Poser une question sur cette produit

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer