Accedere
Elenco delle quotazioni
Carrello

Receptenleer. Processen en technieken

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
67,84 73,95 IVA inclusa
Inviami un'offertaAggiungere alla lista dei desideri
Boeken en licenties
Condividi tramite WhatsApp
 
Aggiungi ai preferiti
  • Descrizione dell'articolo e specifiche
  • Documenti
  • Domande frequenti

Codice a barre

Descrizione dell'articolo

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

Wat deze titel uniek maakt: Het gerecht als uitgangspunt Talloze glossy illustraties Geschikt voor zelfstudie Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specifiche

VerschijningsvormLeerboek
Verschijningsjaar2009
Druk6
MarchioThiemeMeulenhoff
CategoriaWelzijn
Codice EAN9789055746170
Codice articolo9789055746170
ConfezioneStuk

Fare una domanda su questo articolo

Carrello

Elenco delle quotazioni

Cancella filtri

Filtro

Annulla
Conferma