Inloggen
Offertelijst
Winkelmandje

Receptenleer. Processen en technieken

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
67,84 73,95 Incl. BTW
Vraag hier een offerte aanZet op verlanglijstje
Contactgegevens
Binnen 5 werkdagen verzonden
Deel via WhatsApp
 
Toevoegen aan favorieten
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

Wat deze titel uniek maakt: Het gerecht als uitgangspunt Talloze glossy illustraties Geschikt voor zelfstudie Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specificaties

VerschijningsvormLeerboek
Verschijningsjaar2009
Druk6
MerkThiemeMeulenhoff
CategorieWelzijn
EAN Code9789055746170
Artikelcode9789055746170
VerpakkingStuk

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen