Login
Angebotsliste
Warenkorb

Receptenleer. Processen en technieken

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Optioneel: Boek gekaft door ons
67,84 Exkl. MwSt zzgl. Versandkosten 73,95 Inkl. MwSt
Angebot anfragenAuf den Wunschzettel
Contactgegevens
Boeken en licenties 5 werkdagen levertijd
Teilen mit WhatsApp
 
Zu Favoriten hinzufügen
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Artikel Beschreibung & Spezifikationen
  • Dokumente
  • Stellen Sie eine Frage

Barcode

Artikel Beschreibung

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

Wat deze titel uniek maakt: Het gerecht als uitgangspunt Talloze glossy illustraties Geschikt voor zelfstudie Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Spezifikationen

VerschijningsvormLeerboek
Verschijningsjaar2009
Druk6
MarkeThiemeMeulenhoff
KategorieWelzijn
GTIN9789055746170
Artikelnummer9789055746170
VerpackungStuk

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

&nspb;

Stornieren
Bestätigen