Connecter
Liste de devis
Panier

Printers en Documentenoplossingen

Wij leveren alle bekende merken printers en multifunctionals zoals Broter, HP, Canon, Kyocera, Samsung en Epson. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle printers.


» Print u veel op één of meerdere printers?
» Heeft u specifieke wensen t.a.v. uw documentenstroom?


Dan is Meerkantoor uw partner voor al uw Scan-, Print- en Documentoplossingen!

Wanneer uw printvolume wat hoger is kan het leasen van een printer een aantrekkelijke optie zijn. Het is gemakkelijk, vaak voordeliger en ook nog eens flexibel. Onderhoud en reparatie worden geregeld en u heeft geen grote investeringskosten.


In plaats van de hoge investeringskosten in één keer te betalen, betaalt u per maand een vast bedrag voor uw lease printers. Bij Meerkantoor hebben we aantrekkelijke leasecontracten voor zowel grote als kleine bedrijven. We beschikken over een breed assortiment aan professionele printers van o.a. Kyocera en kunnen u daarover vakkundig adviseren. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden van het leasen van een printer of een multifunctional.
Voordelen lease

Afhankelijk van uw situatie heeft een lease printer vele voordelen. Het is gemakkelijk, voordelig en ook flexibel. Gemakkelijk omdat al het onderhoud van de lease printer voor u wordt geregeld. De kosten voor onderhoud zijn in de lease prijs verwerkt. Heeft u een storing aan uw printer of multifunctional, dan zorgen wij ervoor dat dit wordt opgelost.


Of een lease printer voor u ook een voordelige optie is, is afhankelijk van uw situatie of wensen. Uit ervaring blijkt dat als er een hoge investering mee gemoeid gaat, veel bedrijven voor lease printers kiezen. Er wordt dan op basis van het aantal afdrukken per maand een vaste prijs bepaald. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent. Hierbij speelt natuurlijk niet alleen de prijs een rol, maar ook het gemak. Groeit of krimpt uw organisatie dan kan uw behoefte snel veranderen en dit kan van invloed zijn op het soort of het aantal printers in uw organisatie. Dit zijn allemaal zaken waar wij u graag over informeren.
Onze printer lease contracten zijn op maat!

Wij bieden verschillende contracten aan als u een printer of multifunctional wilt leasen. De contracten worden op maat gemaakt voor uw organisatie. U kunt kiezen uit diverse soorten printers voor het printen in diverse formaten. Ook heeft u vanzelfsprekend de keuze tussen kleur en zwart-wit. Voor wat betreft de multifunctionals kunt u kiezen voor verschillende functionaliteiten zoals printen, scannen, faxen en e-mail. Wij brengen uw behoeften en wensen in kaart en bieden u een lease contract op maat. Dit is zowel gemakkelijk als voordelig en de onderhouds- en servicecontracten worden op uw situatie afgestemd.


Documentenoplossingen

Het aantal digitale & papieren documenten binnen bedrijven is explosief toegenomen de afgelopen jaren en een gestructureerde verwerking van uw documenten is steeds belangrijker geworden. Documenten worden veelal ongestructureerd opgeslagen in persoonlijke mappen, lokaal of op servers. Het gevolg is dat goedbetaalde professionals veel tijd verliezen in het zoeken naar documenten die in één muisklik beschikbaar zouden moeten zijn.


Een goed werkend document management systeem kan dit voor u oplossen. Wij kunnen dit voor u onderzoeken en uitwerken middels een stappenplan. Stap voor stap worden de zwakke plekken zichtbaar op het gebied van uw print, scan en documenten stromen. Er worden daarbij oplossingen geformuleerd en er wordt blootgelegd waar zich het potentieel bevindt voor grotere besparingen en een hogere efficiëntie.


Deze totaalaanpak creëert een unieke en essentiële business strategie voor elk bedrijf dat zijn totale potentieel aan kostenreducties wil benutten. De ervaring leert dat een efficiënt document management systeem de feitelijke outputkosten met ongeveer 30% kunnen reduceren! Door met u samen te werken, bekijken we het totale plaatje van uw bedrijf en evalueren we met u welke aspecten het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.


Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of meer informatie. Bel ons: 0252-628000, of mail naar sales@meerkantoor.nl

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer