Connecter
Liste de devis
Panier

Reinasan: 5 jaar stoelschoongarantie

Reinasan streeft naar een steeds schonere wereld en daarbij naar een schonere werkomgeving. Door uw werkomgeving te laten reinigen met Reinasan krijgt u 5 jaar schoon garantie wat staat voor een permanent schonere (werk)omgeving. Want, hoe schoon is uw bureaustoel eigenlijk? 


Hoe schoon is een gemiddelde bureaustoel?


Uit onderzoek is gebleken dat een bureaustoel weinig tot nooit schoon wordt gemaakt. Het is ook lastig om de stoel echt schoon te houden, u maakt er vrijwel de hele dag gebruik van. Omdat een bureaustoel uit verschillende materialen bestaat is het ook lastig schoon te maken en te houden. De meeste bureaustoelen worden 8 uur per dag en 5 dagen per week gebruikt en een bureaustoel gaat gemiddeld zo’n 8 jaar (!) mee. Als we dat berekenen zijn dat ± 1840 werkbare dagen dat er geen reiniging aan af gaat.

Wat is de basisregel van de ARBO-Wet?


Alle medewerkers moeten een veilige en gezonde werkomgeving hebben. Werkgevers even werknemers zijn samen verantwoordelijk voor het gezond en veilig werken en voor de invulling van deze wet in de eigen organisatie of branche.


Wat doet Reinasan?


Reinasan maakt bij de dieptereiniging van producten gebruik van biokatalysatoren die 24 uur per dag actief hun werk doen tot in de cellen op het kleinste niveau. Door deze methode te combineren met protectie kunnen nieuwe en bestaande producten verduurzaamd worden, die 24 uur per dag actief hun werk blijven doen op Nano niveau.


Reinasan protectie


- U verlengt de levensduur van uw stoel
- Zorgt voor permanent schone kantoorstoelen door de 24/7 actieve werkzaamheid
- Eventuele zichtbare vlekken zijn makkelijk schoon te maken met het speciale voordelige onderhoudsmiddel
- Ook virussen, bacteriën en schimmels worden natuurlijk afgebroken
- Completeert uw ‘Corona proof’ kantoor
- Werkzaamheid gegarandeerd! 
- Milieuvriendelijk en HP neutraal
- Behandeling voor nieuwe en bestaand meubilair dient de laatste wel eerst professioneel gereinigd worden

De werkwijze


Reinasan combineert duurzaamheid met technologie. Reinasan heeft namelijk een technologie ontwikkelt om duurzaam schone oppervlakken te realiseren. Door duurzaam om te gaan met technologie zorgt Reinasan ervoor dat er nauwelijks schadelijke neveneffecten ontstaan bij het reinigen, onderhouden van producten. Dat is bij veel professionele reinigingsproducten wel anders. De beschermingsmiddelen van Reinasan worden in tegenstelling tot een coating in de poriën van het oppervlak aangebracht door middel van specialistische spuittechnieken.
De voordelen van het aanbrengen door middel van nanotechnologie tot opzichte van een coating:

- De groene milieuvriendelijke Nano protectie laag bestaat uit ontelbaar veel minuscule onzichtbare kristallen die zich net als een kalklaag hechten aan het oppervlak
- Door de Nano schaal van de kristallen zijn deze kleiner dan een micro-organisme of vlekken.
- Op moment dat bijvoorbeeld koffie, thee, mayonaise, virus, bacterie of schimmel in aanraking komen met de protectie laag, treedt de permanente 24/7 vuil uitbraak en desinfecterende werking van de beschermlaag in.

Reinasan Protectie


Behandeling nieuwe kantoorstoelen:
Meerkantoor 5 jaar stoelschoon garantie per stoel € 19,95
Meerkantoor 3 jaar garantie hygiëne per stoel € 24,95

Bestaand meubilair moet eerst een deepclean behandeling ondergaan:
Deep cleaning per stoel € 27,95

Demo


Graag geven wij een demo via MicrosoftTeams of bij u op kantoor (uiteraard houden we de maatregelen in acht) om te laten zien hoe Reinasan werkt en hoe we het voor u en uw werkomgeving in kunnen zetten.

Interesse of vragen?


Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 0252-628000 of per email: sales@meerkantoor.nl.
Bent u werkzaam in de regio Limburg? Neem dan contact op met onze collega Twan op 06-47485144 of twan@meerkantoor.nl

Bekijk hier de website van Reinasan.

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer