Connecter
Liste de devis
Panier

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen bestelt u eenvoudig en snel bij Meerkantoor.nl

Ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen omvat meer dan 40.000 artikelen! Bij ons vindt u kantoorartikelen van heel veel verschillende topmerken zoals Leitz, Fellowes, Bic, 3M, Dymo, Acco, etc. . Daarnaast hebben wij een prijstechnisch interessant huismerk beschikbaar. Dagelijks worden er nieuwe artikelen aans ons assortiment toegevoegd, maar mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan snel het door u gewenste artikel toevoegen.


Al ruim 10 jaar is Meerkantoor de leverancier en specialist op het gebied van kantoorbenodigdheden, kantoormachines en kantoorinrichting!


Online hebben wij de volgende indeling gemaakt:


Heeft u toners of inktcartridges nodig? Dan bestelt u deze gemakkelijk in onze webshop met behulp van de cartridge selector. U selecteert uw printermodel om zo de juiste toner of cartridge te bestellen. Alle bekende merken als HP, Epson, Brother, Sharp en Canon hebben wij in huis.Wilt u liever goedkopere cartridges van goede kwaliteit? Kies dan voor het Meerkantoor huismerk!


Kantoorartikelen voor zakelijke klanten

Voor de zakelijke klant is Meerkantoor BV uw partner op het gebied van kantoorartikelen. Vele bedrijven, instellingen en overheden bestellen hun kantoorartikelen, facilitaire producten en kantooririchting bij ons. Wordt u klant bij ons, dan kunt u rekenen op de beste service! U heeft met een vast team te maken met verstand van zaken. Onze binnendienst is makkelijk te bereiken per telefoon, chat, email of Whatsapp. Vindt u het prettig als wij u bezoeken, dan doen wij dat graag. Onze accoutmanagers komen graag langs voor een persoonlijk gesprek! 


Meerkantoor werkt vanuit twee locaties: Lisse (hoofdkantoor met showroom, winkel en magazijn) en Panningen (tweede magazijn). Op die manier kunnen we eenvoudig het hele land bereiken! In onze showroom en winkel in Lisse hebben wij een TOP 500 van kantoorartikelen op voorraad. Kom gerust langs om uw bestelling aan de balie te plaatsen, een bestelling af te halen of voor advies of informatie. De koffie staat altijd klaar! 


Uw bestelling wordt bij u thuis, of op kantoor afgeleverd door gerenommeerder vervoerders zoals DHL, PostNL en GLS. In onze eigen regio's (Bollenstreek e.o. en Limburg) rijden we veelal met eigen vervoer, ook dan kunt u vertrouwen op een snelle levering door Meerkantoor.


Duurzame kantoorartikelen

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Ook Meerkantoor heeft een belangrijke stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gezet.
Door het bewust inkopen van ´groene’ producten dragen wij ons steentje bij aan duurzaam ondernemen. U vindt bij ons dan ook een breed scala aan duurzame kantoorartikelen.

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer